True Colors laat Zedd zijn weg naar succes zien

Rick Francissen | 12 oktober 2016
algemeen

Zedd

‘I Am Hardwell’, ‘The Ride’ en  ‘Nothing But The Beat’, het is een kleine greep uit de grote hoeveelheid aan documentaires die is gemaakt over het leven van de verschillende dj’s. Ook de Duits-Russische dj en producer Zedd kan zich nu in het rijtje voegen van dj’s met een eigen documentaire. True Colors is de naam van de documentaire die op 18 oktober uit zal komen.

Kijken: interview met Porter Robinson, Skrillex en Zedd uit 2011

Muzikale achtergrond van Zedd

De trailer van True Colors laat zien dat de documentaire in verschillende hoofdstukken is ingedeeld. Er wordt bijvoorbeeld ingezoomd om Zedd zijn jongere jaren waarin hij in een metal band speelde. Daarna wordt zijn weg naar succes in beeld gebracht met alle avonturen die erbij komen kijken.

Met de documentaire krijg je het leven van een wereldberoemde dj als Zedd te zien op een manier zoals Zedd het zelf beleefd heeft. Uiteraard komen er veel betrokken personen zoals managers en vrienden aan het woord in combinatie met mooie beelden en de belangrijkste momenten uit zijn carrière. Kortom ben je een fan van Zedd of vind je het dj-leven gewoon erg interessant dan is dit een documentaire die je gezien moet hebben.

Op dinsdag 18 oktober komt True Colors uit. Je kunt via iTunes een pre-order plaatsen. Je komt hier via deze link. Hieronder kun je ook zelf nog een keer de trailer checken.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws