Openingstijden DC10 Ibiza lopen gevaar

Rick Francissen | 13 oktober 2016
algemeen

DC10

Dat er de afgelopen zomer flink tegen de clubs op Ibiza wordt gestreden door de autoriteiten kan je bijna niet ontgaan zijn. Er is meerdere malen een flinke hoeveelheid geld in cash gevonden en er werden regels overtreden door de clubs, wat voor nog meer rivaliteit tussen de twee partijen op het Spaanse eiland Ibiza zorgde. Ook de grote club DC10 heeft de politie op het moment tegen zich weten te keren.

LEES OOK: Amnesia Ibiza wordt bestraft door overtreden van regelgeving

DC10 maakt te veel geluid

De lokale bevoling op Ibiza heeft de politie geïnformeerd over het harde geluid wat de club DC10 produceerde, zo laat de krant Diaro de Ibiza weten. Het geluid kwam uiteraard uit de speakers vandaan waar muziek van onder andere Nina Kraviz, Seth Troxler en Black Coffee draaide.

De muziek die te hard staat zou DC10 wel eens duur komen te staan. De muziek had namelijk al om kwart voor twee  op de desbetreffende nacht uit moeten gaan, maar klonk nog steeds toen de zon bijna weer op kwam na 5 uur in de ochtend. De overtreding van deze regel zorgt er bij de autoriteiten voor dat er nu overwogen wordt om de openingstijden van DC10 in het volgende seizoen aan banden te leggen.

 

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws