Eerlijkheid van The Chainsmokers wordt niet goed ontvangen

Rick Francissen | 13 oktober 2016
algemeen

The Chainsmokers

Het lijkt wel alsof The Chainsmokers een formule hebben uitgevonden om elk nummer om te laten toveren tot een hit. Ook Alex Pall en Drew Taggart die The Chainsmokers vormen, weten van zichzelf dat ze ongekend succes hebben weten te behalen. Arrogantie ligt in zo’n situatie op de loer en hier konden de twee Amerikanen zichzelf niet goed op inhouden.

Checken: Desiigner en The Chainsmokers live

The Chainsmokers geven voorkeur aan onbekende artiesten

In een interview met Rolling Stone sprak het dj-duo over hun succes en kwam daarbij terecht op onderwerpen zoals de zangeres voor Don’t Let Me Down. In de eerste instantie kozen de heren voor Rihanna. De zangeres heeft het aanbod afgeslagen, waar ze overigens nu wel eens spijt van zou kunnen hebben, en werd daardoor vervangen door Daya. The Chainsmokers laten in het interview weten uiteindelijk heel erg blij te zijn dat Daya uiteindelijk gekozen. Zij, als onbekende artiest, is tenminste bereid om echt hard te willen werken, zo laten Pall en Taggart weten.

The Chainsmokers zijn goudeerlijk

De indirecte belediging tegenover Rihanna is nog enigszins met een korreltje zout te nemen in tegenstelling tot wat zij zeiden over Lady Gaga. Pall over de muziek van haar: “It sucks”, waarop Taggert hem op een iets genuanceerdere manier aanvult: “She’s a great artist – like, Jeff Koons made a sculpture of her…” Google Jeff Koons en je snapt het sarcasme van Taggert direct.  

Eerlijkheid duurt het langst, is een gezegde wat vaak terecht van toepassing is. Dat The Chainsmokers hun eerlijke mening vertellen over wat zij van de muziek van Lada Gaga vinden kan misschien op de lange termijn ten goede komen. Nu schiet het bij veel mensen in ieder geval nog in het verkeerde keelgat. Kijk de onderstaande reacties Tweets bijvoorbeeld

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws