Nieuwe editie Partyscene Magazine NU verkrijgbaar!

Thomas Keulemans | 17 oktober 2016
algemeen

Hij is vers van de pers: met trots presenteren we de derde editie van Partyscene Magazine. Waarschijnlijk ben jij op dit moment ook de allerlaatste voorberedingen aan het treffen voor het Amsterdam Dance Event, dat van 19 t/m 23 oktober plaatsvindt. Komt dat even mooi uit, want in onze derde editie van Partyscene Magazine tref je een zeer complete en uitgebreide ADE Special, die jou precies vertelt waar in Amsterdam je moet zijn.

Interviews Partyscene Magazine 3.2016

Ook in deze editie bieden we weer een heleboel vette interviews met de populairste dj's uit de scene. Wat dacht je van ons uitgebreide interview met niemand minder dan Martin Garrix! We praten met hem over zijn waanzinnig drukke jaar, zijn toffe zomer op Ibiza en zijn eigen label STMPD Records. Verder spreken we o.a. met talent Mike Williams, die mede dankzij de support van Tiësto zijn internationale doorbraak beleeft, en met de Australische zangeres Vassy. Bovendien blikken we terug met Richard Durand, die al wat langer meedraait in de scene en in de jaren 90 succes had met DJ José & G-Spott.

Verdieping en achtergrond

Naast deze interviews mag je ook weer een flink aantal achtergrondverhalen verwachten. We bespreken de populariteit en de gevaren van de partydrug 4-FMP en nemen met Zany de freestyle scene onder de loep. In het kader van de ADE Special nemen we een kijkje achter de schermen bij het AMF. Bovendien vind je in deze editie een aantal tips en adviezen voor producers van Sander van Doorn.

En nog veel meer!

Maar dat is nog lang niet alles! Uiteraard lees je weer van alles en nog wat dat met feestjes te maken heeft: fashion, gear, gadgets & lifestyle. Natuurlijk bevat deze editie ook partyreports van de beste feesten van het afgelopen festivalseizoen, onze uitgebreide party-agenda en een review van de dikste beats van dit moment. 

Reden genoeg om Partyscene Magazine snel in huis te halen! De redactie van Partyscene wenst je heel veel leesplezier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws