Porter Robinson maakt anime

Ivo Mollemans | 17 oktober 2016
algemeen

Dat een tour nieuwe inspiratie geeft is iets waar menig artiest ervaring mee heeft. Deze inspiratie kan zorgen voor nieuwe muziek, nieuwe ideeën voor shows, maar bij Porter Robinson zorgt zijn tour die hij samen met Madeon doet voor inspiratie om een anime te maken.

LEES OOK: Martin Garrix gaat touren in India​

Porter Robinson en Madeon's Shelter Tour

Zowel Porter Robinson als Madeon weten met hun muziek en shows veel aandacht te trekken. Beide artiesten zijn gigantisch creatief ingesteld en de tour die ze samen doen laat de kwaliteiten van beide artiesten goed naar boven komen. Op 32 verschillende locaties zullen fans de kans krijgen om het spektakel zelf mee te kunnen maken. Al na de eerste show stond er dan ook een video online waarin de hele show te aanschouwen is. De kwaliteit is niet het beste, maar geeft wel een goede indruk van de show.

Anime video

Als extra project heeft Porter Robinson laten weten dat hij bezig is met een anime. De anime wordt gemaakt door het bedrijf A-1 Pictures. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor de populaire series Fairy Tale the Movie, Saint Young Men, The Anthem of the Heart en meer. Porter Robinson staat aangegeven als executive producer. Wat de anime precies inhoudt is nog niet bekend. Het kan gaan om een muziekvideo, maar het zou niet verassend zijn als er momenteel een korte film in productie is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws