BREAKING: Martin Garrix verkozen tot nummer 1 DJ van de wereld

Thomas Keulemans | 19 oktober 2016
algemeen

Martin Garrix verkozen tot beste dj van de wereld

De 20-jarige Martin Garrix is zojuist verkozen tot de nummer 1 dj van de wereld. Dat is de uitslag van de DJ Top 100 verkiezing, die vanavond plaatsvond in de Heineken Music Hall. Het evenement AMF Official Opening stond dit jaar speciaal in het teken van de DJ Top 100 verkiezing, die vorig jaar nog in de Amsterdam ArenA plaatsvond. Garrix stoot hiermee Dimitri Vegas & Like Mike van de troon, die de award voor de beste dj vorig jaar nog in de wacht wisten te slepen. We feliciteren de sympathieke Garrix, die we voor Partyscene Magazine deze editie op de cover hebben, van harte met zijn eerste nummer 1 award!

Terechte winnaar

Martin Garrix is de meer dan terechte winnaar van de DJ Top 100. Vorig jaar stond hij al op nummer drie en 2016 was voor hem een absoluut top jaar. Aanvankelijk begon het jaar wat vervelend voor Garrix, die na getouwtrek over zijn muziekrechten brak met Spinnin' Records. Maar Garrix nam vrijwel direct muzikale wraak; hij richtte zijn eigen label STMP RCRDS op, tekende een lucratieve deal met Sony en scoorde de ene hit na de andere.

Hits van Martin Garrix in 2016

'Now That I found You' was het eerste wapenfeit van Garrix in 2016. Een collab met John Martin en Michel Zitron, die ook hits schreven voor The Swedish House Mafia. Kort daarna volgde 'Lions In The Wild', een samenwerking  met Third Party, maar vooral 'In The Name Of Love' deed (en doet) het erg goed nog steeds in de hitlijsten. Het was tevens de track die Garrix uitvoerde tijdens zijn Amerikaanse tv-debuut in The Tonight Show van Jimmy Fallon. (linkje). In de aanloop naar ADE geeft Garrix om zijn fans te bedanken overigens elke dag een gratis track weg.

LEES OOK: Check die track - Martin Garrix & Jay Hardway 'Spotless'

Multiply

Naast de diverse hits en de vele festivals over de hele wereld waar Martin Garrix optrad, hostte hij deze zomer voor de tweede keer zijn eigen Multiply shows op Ushuaia, Ibiza. De shows waren steevast allemaal uitverkocht en werden stuk voor stuk een geweldig spektakel. Bovendien was Garrix op steeds meer radiostations te horen met eigen programma's; naast Radio 538 heeft hij nu namelijk ook shows op BBC en op iBeats van  Apple Music. Al met al dus de meer dan terechte winnaar van de DJ Top 100 Awards 2016, zo vinden wij ook. 

Partyscene Magazine

Uiteraard zagen we al aan komen dat Garrix wel eens de winnaar kon gaan worden, dus interviewden we hem al uitgebreid voor Partyscene Magazine welke nu verkrijbaar is!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws