Jeff Mills stopt met show na geraakt te zijn door een fles

Ivo Mollemans | 19 oktober 2016
algemeen

Bier, opblaasbare dieren en een hoop confetti zijn geen gekke dingen om te zien tijdens shows van dj’s. Meestal zorgt dit voor een leuke sfeer waarbij mensen compleet los kunnen gaan om misschien zelfs de volgende ochtend weinig te herinneren van wat zich die avond heeft afgespeeld. Toch zijn er ook nogal eens incidenten waarbij vliegende voorwerpen er juist voor zorgen dat de sfeer er grimmiger op wordt. Een recent voorbeeld hiervan is de show van Duke Dumont in Edmonton, waarbij hij werd bespuugd en meerdere keren drank richting zijn dj-booth zag vliegen.

LEES OOK: Garrix koopt vliegtickets voor smekende fan

Jeff Mills stopt tijdens gig

Ook Jeff Mills heeft sinds zijn gig bij de Spaanse Club Area 42 ervaring met vliegende voorwerpen die de show nou niet echt beter maken. Er werd namelijk een fles naar hem gegooid terwijl hij aan het draaien was. Het incident deed zich op de vroege zondagnacht voor rond half 5. Jeff stond als headliner op het programma van de nieuwe club gelegen in Toledo met een capaciteit van 4000 personen. Tijdens de nacht viel de stroom ineens uit waardoor het feest uiteraard tijdelijk was stilgelegd. Een zeer onbeschofte bezoeker vond het blijkbaar een goed idee om een lege fles richting de dj-booth te gooien. Zoals hierboven beschreven resulteerde dat erin dat Jeff Mills het podium verliet en niet meer terugkwam. Uiteraard is de club hier ook niet blij mee en in een reactie op de situatie geven ze aan niet te snappen waarom de bezoeker op zo’n manier moest reageren.

‘We can’t understand how someone can visit a place where the only aim is to enjoy yourself, and commit an act like this.’

In 2013 was Mills ook al het slachtoffer van respectloos gedrag vanuit het publiek. Bij Atlantico in Rome werd hij namelijk geraakt door een stuk glas. Dit soort gedrag hoort gewoonweg niet thuis bij festivals en feesten. Als je de dj niet goed vind kan je toch gewoon beter thuisblijven?

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws