In Trance We Trust ADE Festival - Final Event Update

Thomas Keulemans | 19 oktober 2016
algemeen

In Trance We Trust ADE Festival – Final Event Update

Het ADE is nog maar amper begonnen, of tranceliefhebbers kunnen vanavond meteen al losgaan! Lang wordt er door alle fans al uitgekeken naar In Trance We Trust, de ADE editie. Vanavond is het dan eindelijk zover! Het wordt ongetwijfeld een geweldige happening, want met 27 dj's en drie adembenemende podia zet ITWT-eigenaar Menno de Jong een decor neer dat garant staat voor een topfeest.

Dit moet je weten:

In Trance We Trust is het grootste trance event tijdens ADE dit jaar en de laatste update rondom het event zetten we hierbij nog even voor je op een rijtje:

Openingstijden

Feest mee met de beste trance dj's van 21:00 - 07:00 en beleef een onvergetelijke tien uur durende trance-ervaring!

Timetable en Event Map

Bekijk de timetable voor alle drie de area's hier:

En hier vind je de event map (plattegrond).

Tickets

De laatste voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar via www.mennodejong.com/tickets, en er is een beperkt aantal van 200 tickets verkrijgbaar aan de deur (€ 40, alleen contant).

Merchandise

De officiële In Trance We Trust merchandise stand is geopend tussen 21:00 - 03:00. Beschikbare items:

- ITWT t-shirts (30 euro)

- ITWT polsbandjes (2 voor 5 euro)

- ITWT album 021 gemixt door Adam Ellis (15 euro)

Alle maten en items hebben een beperkt aanbod, en zijn alleen tegen contante betaling verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om jouw souvenirs tijdig te scoren!

Lockers

Er zullen lockers beschikbaar zijn. Een kleine kost € 11 en een grote € 12. Dit is inclusief een borg van € 5 en ze kunnen contant en/of met pinpas worden betaald.

Tokens

WesterUnie werkt met een tokensysteem. Na de security-check, binnenkomst en het passeren van de lockers kun je deze tokens met pin, creditcards (Visa of MasterCard) en/of contant geld betalen. De tokens kunnen worden gebruikt om eten en drinken van te kopen in de hele zaal.

How To Get There

Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je bus 21 naar Van Hallstraat (Haarlemmerweg), over de brug in Westerpark en loop rechtdoor tot je aankomt bij het Klönneplein plein. WesterUnie ligt dan aan de rechterkant. Als je vanuit een andere plaats in Amsterdam komt, kijk dan Google Maps voor een routebeschrijving, met behulp van het adres Klönneplein 4.

Safe travels and see you at In Trance We Trust!

In Trance We Trust ADE Festival
 

Wednesday October 19th 2016
21:00-7:00
Transformatorhuis, Westerunie & Westerliefde
Klönneplein 4-6, Amsterdam

Minimum Age: 18

Tickets & Info: www.intrancewetrust.com / www.mennodejong.com
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws