DJ’s reageren op de uitslag van de DJ top 100

Rick Francissen | 20 oktober 2016
algemeen

Martin Garrix dj top 100

Gister avond werd het bekend gemaakt, Martin Garrix is de nieuwe nummer 1 dj van de wereld. We vroegen jullie daarom of dit een terechte winnaar is, of dat de uitslag onzin is. Jullie lieten massaal weten het eens te zijn met de uitslag. Dit in tegenstelling tot vorig jaar toen Dimitri Vegas & Like Mike de nummer 1 positie wisten te behalen. Die uitslag heeft een flinke deuk in het imago van de lijst weten te drukken. Ondanks de uitslag zijn er namelijk nog steeds reacties die alles behalve positief zijn. Wij zetten een aantal reacties van dj’s uit de scene voor je op een rij.

LEES OOK: BREAKING: Martin Garrix verkozen tot nummer 1 DJ van de wereld

DJ’s reageren op de DJ top 100

Het zal je niet verbazen dat deadmau5 zich laat horen over de uitslag van de lijst der populaire dj’s. Het sarcasme druipt van zijn Tweet af, exact zoals je van hem zou verwachten:

Naast deadmau5 laat ook 3LAU zich horen op hetzelfde medium. Hij vindt duidelijk dat de lijst te commercieel is en plaatst de volgende Tweet:

En Dyro is niet te beroert om een fout uit de uitslag te delen met al zijn volgers. Blasterjaxx werden geplaatst op nummer 34. Dit lijkt zo althans, want de tekst geeft aan dat het om Bassjackers gaat.  De fout is gelukkig inmiddels bijgewerkt. Zo staat Blasterjaxx op 43 en Bassjackers op 34.

 

This is how serious everybody should take DJMAG.

Een foto die is geplaatst door Dyro (@dyro) op

Positieve reacties

Gelukkig zijn er ook genoeg positieve reacties op de uitslag van de lijst. Armin van Buuren is bijvoorbeeld blij dat hij als hoogste trance artiest genoteerd staat, zo laat hij zien op Instagram.

 

Highest trance, thank you so much!! Photo by @florisheuer

Een foto die is geplaatst door Armin Van Buuren (@arminvanbuuren) op

Ook Tiësto is trots, maar niet op zichzelf. Op Twitter laat hij weten dat hij trots is op zijn vriend en de nieuwe nummer 1 Martin Garrix

Tot slot delen we nog Don Diablo zijn reactie op zijn nieuwe positie in de lijst. De Hexagon label eigenaar die een waanzinnig goed jaar achter de rug heeft staat dit jaar namelijk op nummer 15. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws