Speciale aanbieding: Afrojack's 'oude' Audi R8 in prijs verlaagd!

Thomas Keulemans | 22 oktober 2016
algemeen

Zelfs tijdens het ADE valt er spannend auto-nieuws te melden, als het om de scheurijzers van de dj's gaat tenminste. Neem nu de Audi R8 op deze foto; het is die van Afrojack! Maar dan nét even anders dan toen Afrojack hem kocht. En: hij is nu vet in prijs verlaagd! 

Toverbal-effect

Er is nogal wat gesleuteld aan de Audi R8 die dus van Afrojack was. Toen Nick van der Wall hem kocht, was de R8 haast maagdelijk hagelwit, maar na een tijdje raakte Afrojack verveeld op die kleur. De remklauwen liet hij felblauw maken, om het geheel wat op te pimpen. 

LEES OOK: Te koop - de Audi van Hardwell

Ook dat ging blijkbaar snel vervelen, want enige tijd later liet hij de bolide opnieuw aanpakken. Als een toverbal veranderde hij de Audi in het matzwart, met gouden (!) remklauwen. 

Oppimpen

Daar bleef het niet bij. Ook motorisch onderging het racemonster nogal wat veranderingen. Er kwam een carbon Akraprovic uitlaatsysteem, keramische remschijven, een stinger DSI samen met een lazershield én chiptuning. Het toch al niet geringe vermogen van de auto (origineel 525pk) bracht hij hiermee naar maar liefst 580pk! 

Dikke vette korting

Enige tijd later wisten we al te melden dat de compleet gepimpte Audi R8 in huize Afrojack nu toch echt overbodig was geworden. Hij werd verkocht en de nieuwe eigenaar bracht hem terug in de originele witkleur, maar ook hij is de wagen nu al ruim een jaar beu. De auto verscheen weer op de markt voor slechts €99.650, maar dat bleek niemand er voor over te hebben. Mocht jij wel interesse hebben: De verkoopprijs schijnt nu nog maar €85.500 te zijn en als je een beetje een vlotte babbel hebt kan ook daar vasgt nog wel wat van af! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws