ALDA breidt verder uit naar Duitsland

Rick Francissen | 25 oktober 2016
algemeen

Alda

ALDA heeft zich de afgelopen week bewezen als top organisator. ALDA heeft namelijk acht dance evenementen van groot formaat weten neer te zetten onder het concept AMF. Dit is echter niet het enige succes wat het bedrijf kent. Het is bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor wereldtours van Hardwell en Armin van Buuren en organiseert een van de eerste dance festivals in Myanmar. Nadat het bedrijf de aandelen van het failliete bedrijf SFX had teruggekregen zette het een uitbreiding in. Zo heeft ALDA nu ook een kantoor in Hong Kong en New York om zo ook in het Amerikaanse- en Aziatische continent invloed te kunnen uitoefenen. Nu zet ALDA de volgende stap.

ALDA in Duitsland

De nieuwe locatie waar ALDA zich gaat vestigen is in ons buurland Duitsland. Hier gaat het bedrijf samenwerken in de vorm van een joint-venture met CTS Eventim. Voor beide partijen is de samenwerking erg gunstig. ALDA krijgt meer mogelijkheden in Duitsland en CTS Eventim krijgt grip op de kaartverkoop in de dance scene.

Het nieuwe kantoor van ALDA zal in Hamburg gevestigd worden. Uiteraard wordt er net zoals in Nederland ook op andere regio’s gefocust dan de plek waar het kantoor staat. Zo zijn er plannen om in steden als Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, München en Berlijn aan de slag te gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws