5 Redenen waarom je blij moet zijn dat ADE voorbij is

Rick Francissen | 26 oktober 2016
algemeen

ADE

Het Amsterdam Dance Event, je leefde er misschien al wel maanden lang naartoe. Sommige evenementen startte de kaartverkoop namelijk al terwijl je op de zaterdag nog lekker met 25 graden in het park zat te barbecueën. Het ADE is dan ook  weer veel sneller voorbij dan je waarschijnlijk zou willen. Niet getreurd, de afloop van het dance spektakel in Amsterdam heeft ook positieve kanten.

KIJK OOK: Yellow Claw betaalt tattoo's voor fans in eigen ADE Store

1. Livesets kijken/luisteren

Je kan natuurlijk lang niet overal bij zijn tijdens het ADE. Gelukkig neemt bijna iedere dj dan ook zijn set op of wordt deze zelfs gestreamd en ook op video vastgelegd. De komende tijd zal je dus wel even zoet zijn om alle gemiste setjes te bekijken of beluisteren. Hebben we hier een nieuwe fenomeen te pakken ‘Binge-listening’?

liveset

2. Geld sparen

De kaartjes voor de feestjes zijn best aan de prijzige kant. Helaas houdt het leegroven van je bankrekening daar niet direct mee op. Wat dacht je van consumptiemuntjes kopen of naar Amsterdam reizen wanneer je hier niet vandaan komt? Dit is dan nog maar de gedachte voor 1 feestje. Laat staan als je er meerdere wil bezoeken…

via GIPHY

3. Tijd voor andere dingen

Je vrienden hebben het waarschijnlijk bijna in hun agenda genoteerd. Je kunt niet langskomen op hun verjaardag of niet met hen afspreken. Tijdens ADE ben je niet beschikbaar. Gelukkig is die tijd nu weer achter de rug, kan je eindelijk ook weer eens tijd met je vrienden thuis doorbrengen.

TIme

4. Je kunt je energie weer opsparen

Het aantal uren dat je hebt staan springen en dansen in Amsterdam is ongekend hoog. Het aantal slaapuren historisch laag. Geen wonder dus dat je bent uitgeput na het ADE. Gun jezelf even de tijd om bij te komen zodat je snel weer fris en fruitig bent.

via GIPHY

5. Alvast nadenken over de events die je volgend jaar niet wil missen

FOMO is een term waar je misschien wel bekend mee bent. De ‘Fear of missing out’ kan behoorlijk hoog zijn tijdens ADE. Zeker door de gigantische hoeveelheid evenementen die je online kunt volgen. Dan komen daarbij ook nog eens de geweldige verhalen die je vrienden vertellen. Kortom je hebt alweer een flinke lijst evenementen die je de volgende keer niet mag missen.

FOMO

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws