Dj's en EARTH Water helpen aan waterprojecten in derde wereld

Rick Francissen | 26 oktober 2016
algemeen

Earth Water

Wanneer we mensen uit de derde wereld willen helpen doen we dit in veel gevallen maar al te graag. Het probleem is dat het vaak erg lastig is om zeker te weten dat het geld goed terecht komt. Daarbij moet je eerst een goed doel tegen het lijf lopen. EARTH Water is een partij die je vaker tegenkomt dan je denkt en die op een eerlijke manier de derde wereld te hulp schiet. 

EARTH Water krijgt steun van dj's 

De pakjes EARTH Water heb je vast en zeker wel eens voorbij zien komen. Niet zo vreemd, want heel veel dj's steunen het project van het watermerk namelijk. EARTH Water doneert de volle 100 procent nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika.

Onder het motto 'Drink water and save lives. You never drink alone' maakt het goede doel een statement en moedigt het iedereen aan om voor dit water te kiezen. Veel dj's en artiesten vinden het een erg goed idee, zo blijkt uit het aantal namen wat hen steunt. Onder andere Chef'Special, Michel De Hey, Eelke Kleijn, Lucien Foort en Dotan staan in de lange lijst van artiesten die helpt. 

EARTH Water vindt het daarbij belangrijk om jaarlijks alle betrokken partijen bij elkaar te roepen en te bedanken. Afgelopen 21 oktober was er daarom een borrel. Ook werd hiermee de aandacht weer even gevestigd op de derde wereld. Op de onderstaande foto's krijg je een beeld van de borrel. 

Ben jij nou zelf een dj en/of organiseer je feestjes én wil je andere mensen helpen door EARTH Water te schenken of te drinken? Neem dan even contact op via de EARTH Water website

Michel De Hey

dj

earth

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws