De geheime agenda van Swedish House Mafia in 2017

Rick Francissen | 27 oktober 2016
algemeen

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia, de terugkeer van dit legendarische trio is een droom van veel dance fans. De heren die verantwoordelijk waren voor een aantal iconische tracks als ‘One’ en ‘Don’t You Worry Child’ zijn inmiddels alweer meer dan drieënhalf jaar uit elkaar. Nog steeds heerst er hoop dat er een reünie komt. We kunnen dan ook een waanzinnige hoeveelheid geruchten op een rij zetten die erop zouden moeten duiden dat Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello weer samen op zouden gaan treden. Van alle geruchten die er tot zover zijn uitgebracht lijkt nu de meest reële te zijn getweet door een derde van Swedish House Mafia zelf: Axwell.  

Axwell plaatst en verwijdert Tweet

De Tweet die Axwell waarschijnlijk per ongeluk heeft gedeeld op de wereld is snel opgepakt door een fan. De foto en de tekst die hij deelt bewijzen niets, maar tonen voor het eerst wel concrete informatie over een bepaalde datum waarop wat te gebeuren staat.

Tweet Axwell

Zoals je kunt zien zou de datum, 26 maart 2017, de dag zijn waarop er iets te gebeuren staat. Toevallig is dit de dag waarop het Ultra Music Festival in Miami zal worden afgesloten. Dit is overigens de laatste plek waar Swedish House Mafia een optreden heeft gegeven en hiermee de One Last Tour in 2013 heeft afgesloten.

‘The countdown to a new era had begun. Never is too late to get back on track…’ is de tekst die Axwell boven zijn gedeelde afbeelding plaatst. Deze vage tekst kan op heel veel verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Zo zou het bijvoorbeeld nooit te laat kunnen zijn om ‘back on track’ te gaan met Swedish House Mafia.

LEES OOK: Swedish House Mafia reünie hype laait opnieuw op

Alesso als nieuw lid van Swedish House Mafia?

Het aftellen is begonnen naar een nieuw tijdperk, zo schrijft Axwell. Wat zou hij hiermee bedoelen? Misschien is het wel tijd voor een nieuwe toevoeging aan de Zweedse house machine. Alesso zou een hele geschikte kandidaat zijn. Hij heeft al vaker samengewerkt met Sebastian Ingrosso, zit bij hetzelfde management als Axwell /\ Ingrosso en werd ook al eerder door dit deel van Swedish House Mafia op het podium geroepen.

 

Bringing out @alesso ... @ingrosso @axwell

Een foto die is geplaatst door Amy Thomson (@theamythomson) op

Steve Angello

Een nieuwe samenwerking zou natuurlijk kunnen, zeker gezien de reden waarom Steve Angello ooit is gestopt met Swedish House Mafia. Hij wilde graag verder werken aan een solo carrière. Aan de andere kant heeft hij inmiddels ook na kunnen denken en zijn carrière op solo niveau verder geholpen. Daarnaast bewijst Axwell dat een solo carrière en een samenwerking prima naast elkaar kunnen leven.

Een samenstelling van vier Zweden als één grote act, zou dit niet een optie kunnen zijn in de toekomst? De foto die Axwell deelt zou in ieder geval wel op die manier geïnterpreteerd kunnen worden. In totaal zie je namelijk vier verschillende figuren. Twee hiervan staan duidelijk voor Axwell en Ingrosso. De afbeelding die ook tussen hun naam Axwell /\ Ingrosso staat hebben zij ook altijd op hun kleding staan. De andere twee strepen zouden een opvulling van Steve Angello en misschien zelfs Alesso kunnen betekenen.

Wat er in ieder geval te gebeuren staat, er is een verborgen agenda voor 2017. Het is zeker dat er in ieder geval iets te gebeuren staat op de zondag van Ultra Miami 2017.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws