Halloween: Martin Garrix verkleed als tovenaar het podium op

Ivo Mollemans | 31 oktober 2016
algemeen

Elk jaar is er weer een hoop te doen rondom Halloween. In Nederland is het wel een stuk minder populair dan bij de Amerikanen, want daar worden gigantisch veel festivals en feesten gehouden die helemaal in het teken staan van Halloween. Zo’n beetje alle dj’s reizen richting de locaties waar het publiek verkleed als zombie of heks binnenkomt om er één groot feest van te maken. Maar ook Nederland is inmiddels een aardige inhaalslag aan het maken wat Halloween parties betreft!

LEES OOK: Geen tijd om Halloween te vieren? Check deze 10 korte horrorfilms onder de 10 minuten!

Martin Garrix goes Gandalf

Natuurlijk kunnen de dj’s zelf ook niet achterblijven met hun kleding. Het standaard zwarte T-shirt met V hals wat veel dj’s dragen wordt daarom een avondje in de kast gehangen en in plaats daarvan duiken ze op zolder in de verkleedkist om hun beste Halloween outfit aan te trekken. Zelfs de gemaskerde Marshmello die het hele jaar door al verkleed draait had voor Halloween een aantal aanpassingen aan zijn kostuum laten maken. Tijdens Halloween stond hij als witte Power Ranger met Marshmello helm op het podium.

 

Morphmello 📷: @ryanhadji

Een foto die is geplaatst door marshmello [✖‿✖] (@marshmellomusic) op

Ook Oliver Heldens besloot gek te doen en hij trok zijn gabber trainingspak uit de jaren 90 uit de kast om tijdens zijn speciale HI-LOween evenement het publiek helemaal los te laten gaan.

Er is echter één dj die letterlijk alles uit de kast trok voor de beste outfit en dat is de kersverse nummer 1 van de wereld Martin Garrix. Hij stond verkleed als tovenaar op het podium van FreakNight festival. Na het evenement deelde hij een foto van zichzelf op het podium waarin te zien is dat hij als tovenaar op het podium staat. In eerste instantie zou je zeggen dat hij probeerde om als Gandalf van Lord Of The Rings verkleed te gaan, maar bij nader inzicht wijkt hij daar toch teveel vanaf. Wat we wel zeker weten is dat het kostuum waar in zichzelf in heeft gehesen extreem warm moet zijn geweest om in te draaien. 

Hierdoor ontstaat ook de vraag of Martin Garrix het hele optreden dit kostuum heeft aangehouden. Het kan niet comfortabel zijn geweest om zo te draaien dus wie weet heeft hij het kostuum wel alleen aangedaan toen de show van start ging en heeft hij het daarna toch snel verwisseld om in zijn vertrouwde zwarte T-shirt met V-hals de rest van de show te doen. Het zag er hoe dan ook komisch uit net, als alle andere dj’s die verkleed naar hun optredens gingen dus thumbs up voor iedereen die zijn of haar best heeft gedaan om met een originele outfit op het feets te verschijnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws