Het bizarre aanbod van DJ top 100 voor Laidback Luke

Ivo Mollemans | 1 november 2016
algemeen

Als er een dj is die trouw is gebleven aan zijn vak dan is het wel Laidback Luke. Al 20 jaar lang draait hij letterlijk en figuurlijk mee in de industrie en ook jong talent geeft hij een kans met zijn labels Mixmash Records en Ones To Watch. Hij wordt als een van de beste technische dj’s gezien en krijgt daarvoor veel aandacht. Daarnaast zijn de tracks die hij uitbrengt keer op keer erg creatief en van hoog niveau. Dit alles bezorgde hem dit jaar de 79e positie in de DJ top 100.

Aanbod voor award

Vervolgens kreeg hij een aanbod van DJ top 100 zelf om de award voor zijn positie te bestellen. De award zou gaan om een exact dezelfde als die van Martin Garrix, maar dan in het zilver en uiteraard met zijn eigen naam. De optie om zijn 79e positie erin vast te laten leggen was ook aanwezig.

LEES OOK: Ghost ‘n’ Stuff van deadmau5 behaald platina

Laidback Luke wees het aanbod af, maar plaatste daarvan wel een screenshot op zijn social media pagina’s. Of het aanbod van DJ top 100 een positieve werking heeft voor het merk is nog maar de vraag. De lijst wordt inmiddels steeds minder serieus genomen door veel artiesten en fans, maar dat artiesten hun eigen awards moeten kopen gaat wel heel ver. Het zijn er tenslotte maar 100 die gemaakt moeten worden en het kapitaal waar het bedrijf over bezit is echt niet te weinig om dit te kunnen betalen. Als eigenaar van zo’n veelbesproken lijst die gaat om posities en daarmee prijzen mag het toch wel zo zijn dat je ook daadwerkelijk de prijzen kan weggeven.

 

Ha ha no thanks! But I'm curious to see if we see some top unknown names put one on Instagram LOL

Een foto die is geplaatst door Laidback Luke (@laidbackluke) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws