The Chainsmokers in een Twitter beef met Mark Ronson

Ivo Mollemans | 2 november 2016
algemeen

Ruzies op Twitter zijn tegenwoordig zo’n beetje de normaalste zaak van de wereld geworden, zeker als het een ruzie is tussen twee, of meerdere artiesten betreft. Een bekend voorbeeld hiervan is deadmau5, die het platform vaak gebruikt om zijn kritiek te uitten en ook al kan hij sommige dingen soms beter voor zich houden, af en toe heeft hij wel een punt.

Ook The Chainsmokers zijn aanwezig

Deadmau5 is echter niet de enige die er wat van kan op Twitter. Het duo The Chainsmokers dat intussen wereldwijd beroemd is geworden met hun vele hits, uitte laatst hun kritiek op een andere artiest. De ruzie begon dan wel niet op Twitter, maar daar zette die zich wel voort. In een interview met Rolling Stone zei Alex Pall dat hij vond dat de track ‘Perfect Illusion’ van Lady Gaga een slecht nummer is. Uiteraard vond Lady Gaga dit niet zo’n leuke opmerking, maar haar fans leken zich er meer van aan te trekken dan de zangeres zelf.

LEES OOK: Het bizarre aanbod van DJ top 100 voor Laidback Luke

Nu Gaga’s nieuwe album ‘Joanne’ uit is vond ze het wel eens tijd om te reageren op de kritiek van Alex. Daarom plaatste ze onderstaande tweet online.

De reden dat ze specifiek dit nummer koos was omdat de tekst erg goed past bij de artiestennaam van Alex en Drew.

‘I can't wait to smoke them all, whole pack like Marlboro / Blow it in your face.’

Volgens velen is de Tweet van Lady Gaga sarcastisch en ook aan de reactie van The Chainsmokers is te zien dat de ruzie opgelost lijkt te zijn.

Nieuwe ruzie onderweg

Met de ene ruzie opgelost is de andere alweer aangewakkerd. Op 29 oktober plaatste het duo de volgende tweet online.

De Tweet was bedoeld om aan te geven dat ze terug zijn in Amerika maar zanger Mark Ronson kon het niet laten om erop te reageren met een eigen tweet.

Reactie van The Chainsmokers kon natuurlijk niet uitblijven ook al houden ze zich wel in om verdere ruzie te voorkomen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws