Steve Angello aangeklaagd voor fraude

Rick Francissen | 2 november 2016
algemeen

Steve Angello

Meestal komt Steve Angello positief in het nieuws. Is het niet om een nieuwe track, dan wel om een gerucht over Swedish House Mafia dat positieve herinneringen oproept. Niet al het nieuws is positief, hij wordt nu namelijk aangeklaagd als fraudeur.

LEES OOK: Steve Angello: ‘We respecteren onze wereld niet meer’

Steve Angello vindt de aanklacht ongegrond

In de aanklacht tegen de dj wordt een schadevergoeding geëist van 13 miljoen dollar. Waarom? Steve Angello zou, zo meldt de Zweedse krant Expressen, gefraudeerd hebben, contracten hebben gebroken en eigendomsrechten hebben geschaad. Daarbij wordt er gezegd dat deze acties met opzet zijn uitgevoerd en weloverwogen waren. Ook zou het voormalig Swedish House Mafia-lid op consistente wijze zo werken.

Steve Angello zal het niet leuk vinden dat hij op deze manier wordt bestempeld. Hij zegt dan ook niets te weten waar de aanklachten vandaan komen en er zich daarom ook niets van aan te trekken.

 “lacks grounds and is a lot of fabrications and lies…I do not think about this. Had there been something serious, I [would have] been familiar with it. But I do not care. There are no grounds.”

Opvallend is dat Steve Angello en zijn management de aanklager wilden aanklagen, maar dit vervolgens niet hebben gedaan. De reden hiervoor is onbekend. Meer nieuws over deze zaak zal in de toekomst wellicht uitwijzen wat de achterliggende gedachte is geweest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws