Weet jij waar deadmau5 mee bezig is?

Rick Francissen | 3 november 2016
algemeen

deadmau5

Deadmau5 gaat al flink wat jaren mee in de dance scene en is nog altijd even actueel met zijn muziek. Dit bleek toen zijn plaat ‘Ghost ‘n’ Stuff afgelopen Halloween na zeven jaar platina behaalde. Ook staat er na lange tijd weer een nieuwe album op de planning en brengt de dj en producer remixes uit waaronder een niet-officiële remix van de soundtrack van de Netflix serie Stranger Things. Op technisch vlak lijkt deadmau5 ook nog steeds actueel te zijn als we zijn Instagram mogen geloven.

Deadmau5 als hologram

Op de Instagram van deadmau5 zie je dat de producer op het moment bezig is met een bijzonder project. Wat hij precies gaat doen is er niet uit af te leiden, maar dat er flink wat spiegelreflex camera’s bij komen kijken is niet te ontkennen.

Net zoals wij zijn ook de fans van deadmau5 behoorlijk benieuwd naar zijn plannen. Een fan vroeg dan ook via Twitter waar de dj precies mee bezig is. Met een snel, kort, maar krachtig antwoord werd hij alleen niet veel wijzer. Het enige wat wel zeker is na het antwoord van de dj is dat we deadmau5 goed in de gaten moeten houden. De Instagram video en foto zien er namelijk indrukwekkend en veelbelovend uit.

 

Couple of SLRS.

Een video die is geplaatst door deadmau5 (@deadmau5) op

 

My eyes! The goggles! THEY DO NOTHING!

Een foto die is geplaatst door deadmau5 (@deadmau5) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws