Sta naast Radical Redemption op het podium

Rick Francissen | 3 november 2016
algemeen

Radical Redemption

Radical Redemption gaat inmiddels al een aardige tijd mee in de scene en heeft dan ook een goede groep volgers opgebouwd. Hij werkt graag samen met andere artiesten, zo maakte hij tracks met onder andere Angerfist, Digital Punk, Hard Driver en Crypsis. Met zijn behaalde succes en populariteit is het dus niet gek dat ook bedrijven geïnteresseerd zijn in Radical Redemption. Onstage VR heeft zelfs zoveel interesse, dat het Radical Redemption een wereldpremière geeft met The Radical Experience.

LEES OOK: Bekijk Tomorrowland vanuit een harde, andere hoek

The Radical Experience van Radical Redemption

De naam van het bedrijf dat Radical Redemption benaderd heeft verraadt al een beetje wat voor wereldpremière ze hem geven. Op Facebook doet de dj en producer een trotse aankondiging waarin hij vertelt wat het plan is.

‘Fans vragen mij hoe het is om op een podium te staan met duizenden mensen voor je’

In samenwerking met Onstage VR maakt Radical Redemption het voor het eerst mogelijk om dit met eigen ogen te ervaren. De video die de dj op Facebook heeft geplaatst geeft een idee van wat je kunt verwachten van de virtual reality-ervaring. We moeten zijn sociale media in de gaten houden, want op 5 november vindt de speciale gebeurtenis plaats.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws