Steve Aoki support Hillary Clinton

Ivo Mollemans | 8 november 2016
algemeen

Op 8 november is het zover: dan wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten officieel gekozen. Na veel campagnes, debatten en protesten gaat het uiteindelijk nog maar tussen twee inmiddels bekende kandidaten: Hillary Clinton en Donald Trump. Volgens de peilingen gaat het gelijk op tussen de twee.

Steun van artiesten

Ook veel bekende personen die niet in de politiek zitten bemoeien zich met de verkiezingen. Zo stond Tommie Sunshine volledig aan de kant van Bernie Sanders toen hij ook nog meedeinde voor het presidentschap en laatst zei Beyoncé dat ze haar kinderen wil zien opgroeien in een Amerika waarin een vrouwelijke president de macht heeft.

LEES OOK: Knife Party track in parodie over Donald Trump

Steve Aoki aan de kant van Hillary

Ook Steve Aoki support de linkse kant van het politieke systeem in Amerika. Op 3 november hield hij een ‘Get Out The Vote’ (GOTV) optreden als steun voor de democratische kandidaat Hillary Clinton. Het was niet de eerste keer dat Aoki liet merken dat hij voor Hillary is. Al sinds de strijd tussen Trump en Clinton gaande is heeft hij de vrouwelijke kandidaat gesteund.

Het GOTV evenement nam plaats in Las Vegas en tijdens zijn set probeerde hij het publiek over te halen om te stemmen op Hillary Clinton en de democratische kandidaat voor de Verenigde Staten Vice President Tim Kaine.

Een deel van het optreden van Steve Aoki is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws