Eric Prydz kondigt eerste EPIC 5.0 show aan

Ivo Mollemans | 10 november 2016
algemeen

De Zweedse Eric Prydz is zelf al een legend door zijn vele muzikale ingevingen, maar binnenkort zal hij ook legendarisch worden door zijn nieuwe EPIC 5.0 show. Het wordt zeker niet de eerste show waarvan fans sprakeloos zullen zijn. Of deze over zijn optreden met deadmau5 op Tomorrowland heen zal gaan moeten fans afwachten, maar de kans is wel erg groot.

EPIC 5.0

Eric Prydz heeft zojuist de eerste locatie aangekondigd waar zijn EPIC 5.0 show te vinden zal zijn en dat wordt Creamfields in London. In mei 2017 zal hij het festival met een capaciteit van 20.000 personen van Steel Yard helemaal op zijn kop gaan zetten. Toen de stage in april werd aangekondigd werd het hele internet overspoeld met nieuws ervan. Nu liet hij via een korte video op Facebook weten dat de productie klaar is om gebruikt te worden en dat zal hij dan ook zeker gaan doen.

LEES OOK: Skrillex roept zijn Mothership stage weer tot leven

Eigenlijk is het eerder een ervaring dan een show. Het hele gevaarte van Eric is bedekt met licht en dat licht is gigantisch overweldigend. Aan de video te zien is het een gigantisch bouwwerk dus bezoekers van Creamfields hebben zeker iets om naar uit te kijken. Eric Prydz was zelf ook heel duidelijk over wat hij wilde bereiken met de show:

‘Whenever the show comes out, it’s going to blow your head off.’

Vorig jaar stond Eric ook al op Creamfields, maar de set die hij toen draaide was onder zijn techno alter-ego Cirez D. Volgens bezoekers was het een van de beste sets ooit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws