Dynamice: jouw boost tijdens We Are Electric

Rick Francissen | 10 november 2016
algemeen

Dynamice

Wat gaat er boven ijs om af te koelen op een festival en weer vol energie verder te feesten? Dit is precies wat Dynamice in gedachten heeft.  

Dynamice is ijs voorzien van cafeïne en geeft je de nodige energie om door te kunnen gaan terwijl het ijs zelf lekker verkoelt en, niet onbelangrijk, heerlijk naar kersen smaakt! Je vindt Dynamice op allerlei feesten en festivals, waaronder ook We Are Electric op 12 november in het Klokgebouw Eindhoven. 

Verkoeld doorfeesten

Dynamice is bedacht en ontwikkeld voor en door ijsliefhebbers. Dat merk je, want de combinatie van ijs met de frisse kersensmaak en de toevoeging van cafeïne is een match made in heaven. Vele feestgangers zijn je al voorgegaan en volledig overtuigd, dus laat je ook overtuigen en zoek ze op wanneer je ze tegenkomt op een volgend feest! 

Probeer het ijsje op We Are Electric

Nieuwsgierig geworden? Zaterdag 12 november is Dynamice aanwezig bij We Are Electric in het Klokgebouw in Eindhoven. Natuurlijk om te feesten, maar ook om je kennis te laten maken met het ijsje voor feestgangers. Lekker toch? Eerst los gaan op sets van onder meer Dave Clarke, Chase & Status en Cinnaman, om daarna af te koelen en op te frissen met een Dynamice. Iedereen is welkom om het te proberen dus kom gerust langs!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws