ALDA maakt line-up en locatie Unknown Festival bekend!

Thomas Keulemans | 11 november 2016
algemeen

ALDA heeft zojuist de volledige line-up en de locatie van het geheimzinnige Unknown Festival bekend gemaakt. In de drie area’s Dance, Eclectic en Crazy zien we onder meer Kris Kross Amsterdam, Firebeatz, Jay Hardway, Julian Jordan, Wiwek, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Johnny 500, Puinhoop Kollektiv en meer. De artiesten ondersteunen het unieke concept van Unknown Festival dat gebaseerd is op de filmreeks ‘The Hunger Games’. Het festival, dat eerder deze week haar eerste editie aankondigde, vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op 26 december. De kaarverkoop van Unknown Festival gaat vandaag al van start.

Concept Unknown Festival

Organisator ALDA heeft zich voor Unknown Festival laten inspireren door de klok-arena zoals te zien in filmreeks ‘The Hunger Games’. Het klok-podium staat rondom het publiek, waardoor je als bezoeker middenin de beleving staat, die elk uur compleet verandert. Met een spectaculaire show wordt de bezoeker daardoor steeds opnieuw verrast en meegenomen naar een compleet andere wereld. Naast dj’s zijn er spectaculaire show acts, optische illusies, tonnen confetti en komen de stunts letterlijk uit de lucht vallen.

Break Free

Het festival geeft bezoekers de kans om los te breken van de dagelijkse sleur, waarin je elk uur en dag van de week wordt geleefd door agenda’s, schema’s en verwachtingen. Bij Unknown Festival kan de bezoeker een nacht lang compleet los breken van de werkelijkheid en zich onderdompelen in een ervaring die de wereld - letterlijk - op zijn kop zal zetten. De eerste editie is bewust op tweede kerstdag, na de lange kerstdiners met familie.

Kaartverkoop

De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op de avond van Tweede Kerstdag, maandag 26 december, van 22:00-06:00 in de Brabanthallen, Den Bosch. Het evenement is gericht op de 18+ doelgroep, maar 16+ is ook welkom. De kaartverkoop start vandaag, vrijdag 11 november, om 12.00 uur op www.unknownfestival.com.

Volledige line-up Unknown Festival

Dance:

Firebeatz, Jay Hardway, Julian Jordan, Kris Kross Amsterdam, Mental Theo, Mike Williams, Sophie Francis, Wiwek

Urban

Biggi, Bizzey, Freddy Moreira, Jayh, Johnny 500, Jonna Fraser, Walter Looks

Eclectic

Daisy’s DJ Team, Puinhoop Kollektiv, Rave van Fortuin

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws