Atmozfears verkent meerdere genres

Rick Francissen | 15 november 2016
algemeen

Atmozfears

Wat in 2009 begon als een hardstyle trio is nu een solo artiest die niet meer gebonden wil zijn aan één genre. Tim van der Stadt is de man achter de artiestennaam Atmozfears die zijn eigen weg aan het uitleggen is.

LEES OOK: Dit is de line-up van Freaqshow 2016

Atmozfears maakt meer dan hardstyle

Ook al is Atmozfears voornamelijk bekend door de vele hardstyle tracks en samenwerkingen met collega dj’s als Code Black, Audiotricz en Wildstylez, de dj heeft inmiddels meer gemaakt in andere genres.

Atmozfears plaatste bijvoorbeeld een kleine preview op Facebook van een samenwerking met Bodyshock. En nee, dat is geen hardstyle, maar hardcore.

Onder de namen Atmo, TVDS en T-mothy maakte hij ook nog andere muziekstijlen. Luister bijvoorbeeld naar de remix die hij maakte voor Hardwell en Jake Reese hun single ‘Run Wild’.

G/\te

Naast het feit dat Tim veel verschillende stijlen muziek maakt, treed hij ook op veel plaatsen in de wereld op. Deze optredens hebben voor de bezoeker tot nu toe nooit iets met elkaar gemeen, maar daar gaat verandering in komen als we het nieuwe concept G/\te mogen geloven.

Het is logisch om de agenda van een artiest als een reeks niet aan elkaar verwante optredens te zien, slechts data in een tourschema. Toch zijn deze data wel degelijk verbonden; net als alle andere dingen om ons heen. G/\TE is niet een zoveelste concept, het is een kans om het pad mee te maken dat een artiest aflegt van studio naar podium en van land naar continent. Wanneer je alle punten met elkaar verbindt wordt het geheel in een context geplaatst en krijgt het een begin zonder een einde.

Op 25 november zullen de eerste punten uit de delta driehoek die icoon staat voor G/\te met elkaar worden verbonden. Verder is hier nog geen informatie over bekend. Je blijft op de hoogte via Facebook, Instagram, Twitter en de Atmozfears website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws