Vertrekken Zedd en Diplo binnenkort uit de VS?

Ivo Mollemans | 16 november 2016
algemeen

Een week geleden werden misschien wel de meest bizarre verkiezing in Amerika ooit gehouden. De strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump liep op sommige momenten heet op en van beide kandidaten kwamen veel schandalen uit het verleden naar boven. Hierdoor verloor men het vertrouwen in beide kandidaten al snel, maar toch moest er gestemd worden op een van de twee. Zoals inmiddels iedereen wel weet is Trump de winnaar geworden en daarom mag hij zichzelf de komende vier jaar president van de Verenigde Staten noemen.

Dance scene reageert geschokt

Veel mensen reageerden met afschuw op de nieuwe president. Ook de dance scene bracht heel wat reacties voort. Niet alleen nadat Trump officieel had gewonnen, maar ook al tijdens de campagnes kwamen er veel reacties online. Zo hebben Steve Aoki, Zedd, Diplo en Tommie Sunshine hun politieke mening meerdere malen uitgesproken en een aantal uitspraken waren opvallend.

LEES OOK: Aphex Twin mengt zich in discussie Amerikaanse presidentsverkiezingen

Diplo en Zedd emigreren

Met name die van Diplo en Zedd van eerder dit jaar zijn bij veel mensen in het geheugen blijven hangen. Toen Bernie nog meedeinde naar het presidentschap tweette Diplo dat hij in India zou blijven tot 2018 als hij de democratische nominatie zou verliezen. Laten we hopen voor hem dat hij daar dan in elk geval wel een luxe onderkomen heeft weten te vinden.

Ook Zedd zag Trump niet zitten en hij gooide in februari online dat hij terug naar zijn thuisland Duitsland zou gaan als Trump daadwerkelijk president zou worden. Het lijkt erop dat Duitsland kan zeggen dat een van de grootste artiesten van de wereld binnenkort in hun land woont. Aan de reactie van Sam Feldt is te zien zouden ze dat helemaal niet zo erg vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws