President van Venezuela komt met een bijzondere aankondiging

Mark Hofman | 16 november 2016
algemeen

Het is een beetje een 'ver van je bed' show, maar de president van Venezuela komt met een wel heel bijzondere aankondiging. De leider gaat namelijk een radioshow presenteren in het land. Een radioshow met de naam: Salsa Hour. Nou Rutte, nu jij nog! 

President Venezuela presenteert radioshow 

President Nicolás Maduro staat er inmiddels om bekend dat hij zijn macht keihard misbruikt, maar wat hij nu doet gaat wel heel ver. Terwijl het steeds slechter gaat met Venezuela en het te kort aan medicijnen en voedsel groot is, gaat de president lekker vier uurtjes per week radio maken. Weglopen voor je problemen op een nieuw niveau! 

LEES OOK: Unresolved en Alpha2 komen met nieuwe collab

De radioshow zal op dinsdag en donderdag te horen zijn en duurt bij elkaar zo'n vier uur per week. Tijdens de show is vooral Salsa te horen aangezien de president daar ontzettend dol op is. Vandaar ook de naam: Salsa Hour. Daarnaast zullen er politieke onderwerpen besproken worden en belt hij andere leiders op! In de eerste aflevering belde Maduro de Nigiriaanse president Ortega op, om hem te feliciteren met de winst van de verkiezingen. 

Wat vinden jullie van deze actie? Laat het ons weten in de reacties! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws