Plannen om SFX uit faillissement te halen goedgekeurd 

Mark Hofman | 18 november 2016
algemeen

Het is inmiddels al weer een aardige tijd geleden dat SFX Entertainment failliet verklaard is, maar toch lijkt er nu nog een oplossing te zijn gekomen voor het bedrijf. Een rechter heeft namelijk de plannen om SFX uit faillissement te halen goedgekeurd en de 400 miljoen dollar schuld hoeft wellicht niet eens betaald te worden. 

SFX uit faillissement gehaald 

Vorige week liet een faillissementsadvocaat weten, dat het plannen had ingediend om SFX Entertainment uit het faillissement te halen. Deze plannen zijn inmiddels goedgekeurd door de rechter. Het bedrijf werd in februari falliet verklaard en is sindsdien bezig om daar weer uit te komen als particulier bedrijf met zo min mogelijk schulden. Hiervoor heeft het bedrijf veel onderdelen verkocht, maar SFX is nog wel eigenaar van Beatport en hun algemene festivalorganisatie. Dit stond ook in het plan.

Wat ook terug te vinden was in het plan, was de naam Robert Sillerman. De top van het bedrijf gaat waarschijnlijk wel aangeklaagd worden door de aanklagers, en zou eventueel wel moeten lappen. Hiervoor is Robert Sillerman natuurlijk de grootste kanshebber. 

Lees ook: Einde van soap rondom SFX Entertainment nog niet in zicht

Wat vinden jullie hier van? Mag SFX wat jullie betreft gewoon zomaar uit zijn faillissement gehaald worden? Laat het ons weten! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws