Sarah Hyland (Modern Family) covert 'Closer' van The Chainsmokers

Thomas Keulemans | 17 november 2016
algemeen

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van - en gekeken naar - de serie Modern Family, die gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De actrice Sarah Hyland uit deze populaire sitcom verrast nu vriend en vijand met een cover van de megahit 'Closer' van The Chainsmokers en Halsey. Hyland speelt in de serie de oudste - en bepaald niet de meest talentvolle - dochter van de Dunphy-familie, genaamd Haley. Samen met de band Boyce Avenue heeft Hyland nu een remake van de Chainsmokers hit opgenomen, en dat doet ze bepaald niet onverdienstelijk.

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat actrices uit bekende series ook van zich laten horen op muzikaal gebied. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld Ruby Rose uit Orange Is The New Black, de immens populaire Netflix-serie. Rose hield zich echter vooral bezig met optredens achter de draaitafels in plaats van zang. Een ander voorbeeld is actrice Kate Hudson, die 'Nothing Comapres 2 U' van Sinead O'Connor geweldig wist te vertalken. Ook voor Sarah Hyland is het trouwens niet de eerste keer dat zij muzikaal van zich liet horen, want ze speelde onlangs ook al een rol in de Netflix EDM-film XOXO.

LEES OOK: Is de dj-carrière van Ruby Rose fake?

Op dit moment is de serie Modern Family bezig aan haar achtste seizoen en de Dunphy-family is nog steeds enorm populair. De komst van een negende seizoen is nog niet bevestigd, maar met de hoge kijkcijfers en prijzen die de serie blijft binnenslepen, heeft het er wel alle schijn van dat die er snel zal komen. Zo won de serie van ABC al eens een Emmy én een Golden Globe Award. 

Check hieronder zelf de cover van 'Closer' in de uitvoering van Sarah Hyland.

De cover van Sarah Hyland leidt niet alleen bij fans van de serie Modern Family tot heel veel positieve reacties; ook van collega-acteurs en actrices krijgt Hyland veel waardering, zoals van o.a Ashton Kutcher, en van muziekzender MTV.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws