Deadmau5 snoert critici opnieuw de mond

Ivo Mollemans | 19 november 2016
algemeen

Progressive house goeroe Joel Zimmerman, vele malen beter bekend onder zijn artiestennaam ‘Deadmau5’, kreeg commentaar over zich heen dat hij geen piano zou kunnen spelen. Deze verwijten kwamen online nadat bekend werd gemaakt dat hij in samenwerking met MasterClasses een aantal masterclasses produceren heeft opgenomen. Deadmau5 zou Deadmau5 niet zijn als hij dat zo maar over zijn kant zou laten gaan natuurlijk...

LEES OOK: Sarah Hyland (Modern Family) covert 'Closer' van The Chainsmokers

Commentaar op Deadmau5

Onlangs werd de trailer voor de masterclasses online gezet en daarin wordt gepresenteerd wat Deadmau5 wil bereiken met deze speciale lessen. Hij wil laten zien dat je niet veel nodig hebt om te kunnen produceren en dat iedereen het kan. Ook vertelt hij dat hij geen piano kan spelen en daar maakten mensen maar al te graag opmerkingen over. Deadmau5 reageert nu via Facebook op een van de haters met de volgende comment:

We kunnen wel zeggen dat Deadmau5 het laatste woord in deze discussie heeft gehad, want of hij nou wel of geen piano kan spelen, zijn producties zijn keer op keer van erg hoge kwaliteit. Daarnaast is hij zeker niet de enige producer die zichzelf geen pianist kan noemen en dat bewijst maar weer dat het maken van muziek toch stukken makkelijker is geworden dan vroeger.

Mocht je trouwens denken dat Deadmau5 nog nooit een piano heeft aangeraakt dan heb je het mis. Zijn studio staat vol met keyboards en synthesizers, en ook voor een akoestische piano is hij niet bang.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws