Burrito’s en dj’s komen samen in nieuwe Taco Bell

Partyscene Redactie | 18 november 2016
algemeen

Hoewel Taco Bell vooral bekend staat als goedkope toko waar je voor een dollar een vette burrito naar binnen kunt werken en dan maakt dat je wegkomt, probeert het bedrijf dat te veranderen. Er zit namelijk een merksverandering aan te komen die ervoor moet zorgen dat Taco Bell meer een beleving wordt.

Taco Bell gaat veranderen

Het bedrijf heeft in Las Vegas een zogenaamde Taco Bell Cantina geopend, wat een flagship store voor het bedrijf moet worden. Hiermee opent het bedrijf niet een fast food-restaurant maar een heus restaurant met een inpandig winkel en dj-booths. Ook het menu wordt aangepast. Je kunt er namelijk terecht voor tapas style-nachos en quesadillas, hoewel een vettige burrito vast ook wel op het menu staat. 

De opening van Taco Bell Cantina moet de eerste stap worden in verandering van het merk Taco Bell. Het bedrijf wil af van het fast food-imago en mikt op een ‘experience’. Oftewel, als bezoeker moet je langer blijven dan de tijd die het kost om een burrito naar binnen te werken.

Taco Bell in Nederland

Eerder dit jaar werd bekend dat Taco Bell naar Nederland komt. Volgens het bedrijf zelf gaan dit geen Amerikaanse kopieën worden, maar echte restaurant. Of we ook hier kunnen gaan genieten van dj’s is nog niet bekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws