Social Media accounts Extrema Outdoor verleden tijd

Mark Hofman | 18 november 2016
algemeen

We weten niet exact wat er allemaal gebeurd, maar dat er wat aan de hand is met Extrema Outdoor mag duidelijk zijn. Wanneer je op de Facebookpagina, Twitter of Instagram van het festival komt, is niks meer te zien. Betekent dit het einde van het festival? 

Lege social media accounts voor Extrema Outdoor 

Een paar jaar geleden zou een leeg social media kanaal niet zo boeiend zijn zonder officiele verklaring van de organisatie van een feest. Maar aangezien we in 2016 leven en social media inmiddels van essentieel is voor bedrijven, begint bij ons toch het alarm af te gaan. Extrema Outdoor heeft namelijk al haar social media kanalen leeggehaald. 

Lees ook: Dillon Francis scoort eerste headlining show als DJ Hanzel

Dit kan uiteraard meerdere dingen betekenen zoals het einde van het festival, maar na het succes van afgelopen editie lijkt ons dit sterk. Een paar jaar geleden gooide de organisatie alles om en kwam met een vernieuwd festival, wat zeker geen flop was. Maar wat zorgt dan voor de lege kanalen? Komt Extrema Outdoor met iets nieuws en wil het op deze manier extra aandacht winnen of is dit het einde van dit immens populaire festival? 

Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws