Gefeliciteerd Steve Angello

Rick Francissen | 22 november 2016
algemeen

Steve Angello

Gefeliciteerd Steve Angello! De Zweed is vandaag, 22 november, jarig en wordt 34 jaar. Steve is iemand die met een heldere en realistische blik nadenkt over zijn leven en de wereld. Hij is daarom ook misschien wel zo blij met elke seconde die hij te leven heeft, althans dit laat hij op Facebook weten.

Wij vinden het een mooie gelegenheid om terug te kijken op de mooie carrière die de legendarische dj inmiddels al heeft opgebouwd en alleen nog maar verder aan het uitbouwen is.

Solo Steve

13 jaar geleden liet Steve Angello zijn eerste tracks horen. Toen al werkte hij samen met minstens zulke grote namen uit de scene, namelijk Sebastian Ingrosso en Eric Prydz. Zo kwamen tracks als ‘Yo Yo Kids’ en ‘Woz Not Woz’ de studio uitrollen. De muziekstijl die je hier hoort is flink verschillend met wat je nu van hem gewend bent. Kwaliteitsmuziek is het echter wel.

De grote doorbraak als solo-artiest was met Steve zijn track ‘KNAS’. Dit iconische nummer wordt zelfs vandaag de dag nog verwerkt in verschillende sets en toont daarmee het belang van de track aan in de carrière van de dj.

Swedish House Mafia

Veel verschillende tracks, remixes en samenwerkingen volgde hierna. Uiteraard is de samenwerking met Axwell en Sebastian Ingrosso in de vorm van Swedish House Mafia de meest opmerkelijke. Het Zweedse trio scoorde hit na hit, maar toch besloot Steve Angello na grote successen zich weer te richten op zijn eigen carrière.

Een recente track van Steve Angello die het erg goed doet is bijvoorbeeld ‘Children Of The Wild’ dat hij samen met de groep Mako maakte. Hoe de toekomst van Steve eruit gaat zien is nog onduidelijk. Geruchten rondom een mogelijke reünie van de Swedish House Mafia worden tot nu toe in ieder geval niet bevestigd. De jarige job heeft in ieder geval bewezen ook met zijn eigen werk goed te kunnen presteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws