Stem nu op de Q-dance Hardstyle Top 100

Thomas Keulemans | 26 november 2016
algemeen

Ook nog zo aan het nagenieten van Qlimax - Rise of the Celestials van afgelopen weekend? Ongetwijfeld! Want wat ging het dak er af, zoals je ook in ons party report kon lezen. Nu kun jij je op gaan maken voor Q-dance's laatste grote feest van het jaar, en dat is natuurlijk Freaqshow op 31 december. Het jaar 2016 zit er namelijk alweer grotendeels op en wát een jaar is het weer geweest! Hardstyle fans zijn flink verwend met talloze spectaculaire festivals, onverwachtste optredens en dikke releases van bekende en nieuwe, up & coming hardstyle dj's en producers. Nu het jaar op zijn eind loopt verschijnen ook altijd weer allerlei lijstjes die het jaar samenvatten. Zo ook op hardstyle gebied, want er kan weer gestemd worden op de Q-dance Hardstyle Top 100!

LEES OOK: Line-up Freaqshow 'opgelost'

Stem nu op jouw favoriete hardstyle tracks

Via de website van Q-dance kun je nu je stem uitbrengen op je tien favoriete hardstyle tracks van 2016. De platen moeten wel echt gereleased zijn dit jaar, en om je stem uit te brengen moet je een Facebook-account hebben, maar dat laatste zal het probleem niet zijn. Onder alle stemmers worden drie gratis kaarten voor een Q-dance event naar keuze verloot. De Top 10 van de lijst zal traditiegetrouw weer gedraaid worden op Freaqshow, vóór middernacht, om daarmee 2016 echt knallend af te sluiten!

De tracks waar je uit kunt kiezen zie je in deze lijst, op de site van Q-dance. Maar om je geheugen alvast even op te frissen zetten wij hieronder ook even drie kansmakers op een hoge notering in de lijst op een rijtje.

ANDY SVGE - 'Gravity'

B-Front - 'Dark Moon'

Phuture Noize - 'The Worlds Beyond'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws