Partyscene Top 5 november

Rick Francissen | 30 november 2016
algemeen

Qlimax

Iedere dag houden we jou op de hoogte van al het nieuws in de dancescene. Ook vertellen we graag over nieuwe tracks, evenementen, gear en lifestyle. In de veel bewegende dancewereld is iedere dag een heleboel te melden. Door de bomen zie je daardoor soms het bos niet meer. Het belangrijke, of voor jou het meest interessante, nieuws zie je misschien wel niet voorbij komen. Toch zijn er een aantal berichten die de afgelopen maand met kop en schouders boven de rest uitstaken. Dit is de top 5 meest gelezen berichten van november op Partyscene.

#5 Pen Pineapple Apple Pen (W&W festival mix)

W&W weten met hun festivalmixen iedere keer iedereen opnieuw te verrassen. Zeker met de remix die zij maakten voor ‘Pen Pineapple Apple Pen’ van Piko Taro die viral ging. Op social media scoorden zij een dikke hit, althans dit lijken jullie te vinden als we naar het aantal likes en de reacties op Facebook kijken.

#4 Wat gebeurt er met oude festivalmuntjes?

Je hebt er óf nog een hele stapel van thuisliggen óf er een gigantisch aantal uitgegeven op de feestjes die je bezocht hebt. We hebben het over de plastic festivalmuntjes die iedere editie opnieuw een nieuw uiterlijk hebben. Wat er precies met de overgebleven oude muntjes gebeurt bleken jullie super interessant te vinden. Nu moeten we toegeven dat decoratie op een festival bij de kassa met oude festivalmuntjes ook wel heel vet klinkt. Dutchband en Better Future Factory maken het mogelijk!

#3 Het bizarre aanbod van DJ top 100 voor Laidback Luke

In oktober werden tijdens ADE de populairste 100 dj’s verkozen in de DJ Top 100. Martin Garrix behaalde de eerste plaats en werd gehuldigd tijdens AMF in de Amsterdam ArenA. Reacties van dj’s over de uitslag waren uiteenlopend, maar toen Laidback Luke zijn bericht van de prijscommissie deelde ontplofte er een kleine bom op het internet. De dj kreeg namelijk het aanbod om een trofee te kopen met zijn naam erin gegraveerd.

 

Ha ha no thanks! But I'm curious to see if we see some top unknown names put one on Instagram LOL

Een foto die is geplaatst door Laidback Luke (@laidbackluke) op

#2 The Best of Armin Only komt naar ArenA

Armin van Buuren zit in 2017 in totaal 20 jaar in het vak. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom viert hij deze grote mijlpaal op zaterdag 13 mei in de Amsterdam ArenA. Daarmee is hij de eerste dj ooit die een soloshow houdt in het Amsterdamse voetbalstadion. Het speciale feest staat volledig in het teken van het beste van zijn Armin Only-shows.

‘Dit wordt mijn grootste show ooit. Alles komt hier voor mij samen, zoals alle mensen waar ik ooit mee heb samengewerkt. Het is een echte mijlpaal om alle hoogtepunten uit al die jaren te kunnen vieren met mijn fans uit de hele wereld. Om dat ook nog in mijn eigen thuisland, op een droom locatie als de Amsterdam Arena te kunnen doen; dat is een droom die uitkomt.’ - Armin van Buuren

#1 Q-Dance slingert beelden Qlimax 2016 de wereld in

Op zaterdag 19 november was het zover. Hét harddance-event van het jaar stond weer op de agenda. Qlimax wist met gemak een heel Gelredome te vullen. De editie kende een sterke line-up met onder andere het terugkerende duo Project One, bestaande uit Headhunterz en Wildstylez. Coone had de eer om het Qlimax-anthem van dit jaar te maken. Uiteraard hoort hier een indrukwekkende show bij. Deze deelde Q-Dance op YouTube en wist jullie allemaal te betoveren. Met afstand werd ons bericht over deze video het meest gelezen (en bekeken). Geniet daarom nog één keer van deze indrukwekkende lichtshow die je ongetwijfeld kippenvel geeft!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws