Spotify richt zich op ticketverkoop concerten en festivals 

Mark Hofman | 1 december 2016
algemeen

Spotify

Wanneer je de grootste bent in jouw sector, moet je blijven vernieuwen om ook daadwerkelijk de grootste te blijven. Dit is iets wat de mensen van Spotify bijzonder goed begrepen hebben. De streamingsdienst weet de muziekmarkt al te domineren, maar weet dit met haar nieuwe functie waarschijnlijk ook te behouden. Voor tickets van je favoriete festival of concert, ga je nu naar Spotify! 

Spotify sluit deal met Ticketmaster 

Spotify zorgt er, door een deal met Tickermaster voor dat het de concurrentie nog verder voor kan blijven dan het al was. De streamingservice gaat het voor gebruikers mogelijk maken om niet alleen te luisteren naar artiesten, maar ook om aanwezigheid bij één van de concerten te garanderen. Dit gaat het doen door middel van kaartverkoop. 

Zoals je weet is het op dit moment mogelijk om te luisteren naar je favoriete artiest en tegelijkertijd te checken waarneer hij of zij in de buurt optreed. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Songkick en wanneer Ticketmaster zich daarbij aansluit, krijg je een bijzonder toffe combinatie. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws