BREAKING: Tweede Show 'The Best of Armin Only' op 12 mei 2017

Thomas Keulemans | 2 december 2016
algemeen

The Best of Armin Only, de grootste soloshow ooit van Armin van Buuren, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière, is razendsnel uitverkocht. Vanmiddag om 16.00 uur startte de officiële kaartverkoop voor de unieke show op zaterdag 13 mei in de Amsterdam ArenA; binnen 10 minuten was de show uitverkocht! Armin is de éérste dj ooit die een eigen soloshow geeft in de Amsterdam ArenA. Wegens het immense succes is direct besloten een tweede show in de verkoop te laten gaan, deze vindt plaats op vrijdag 12 mei 2017. Kaarten kunnen direct gekocht worden via www.arminonly.nl/tickets.

Best of Armin Only

The Best of Armin Only is een once in a lifetime experience en de allergrootste Armin van Buuren show ooit, in één van de meest prestigieuze venues van Nederland; de Amsterdam ArenA. Armin van Buuren, die al vijftien jaar lang tot de beste vijf dj’s ter wereld behoort, neemt zijn fans mee terug in de tijd met ‘The Best Of Armin Only’, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière. Van zijn allereerste clubherinnering in Nederland tot het allerbeste uit de Armin Only wereldtournees en een vooruitblik naar de toekomst, ieder persoonlijk hoogtepunt komt voorbij.

‘Het ontroert mij dat de show zo snel is uitverkocht. Geweldig dat zóveel mensen zo graag met mij deze belangrijke mijlpaal willen vieren met The Best of Armin Only. Dit is het grootste wat ik afgelopen 20 jaar heb mogen neerzetten en mijn team en ik kijken hier enorm naar uit! We streven ernaar om het de beste show óóit te laten zijn, zetten alles op alles om iedereen met kippenvel de ArenA te laten verlaten. Natuurlijk wil ik iedereen de gelegenheid geven om hierbij aanwezig te zijn, een tweede show leek mij dan ook niet meer dan gepast’,

aldus Armin van Buuren.

Een eerdere tweet van Armin over de kaartverkoop van Best of Armin Only

Wereldklasse

Armin van Buuren werd maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende de afgelopen twintig jaar andere diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Momenteel reist hij ook weer de wereld over met zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Op 18 februari 2017 staat er tevens in Utrecht een nieuwe editie van A State of Trance gepland, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow die uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en met meer dan 37 miljoen luisteraars per week.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws