Calvin Harris bereikt magische grens van 1 miljard views

Ivo Mollemans | 6 december 2016
algemeen

De lijst met video’s op YouTube waarbij het aantal views meer dan 1 miljard is, is weer ietsje langer geworden. Er zijn momenteel 38 video’s die dit gigantische getal hebben weten aan te tikken en daar staan nu drie video’s van edm/dance tracks tussen.

Calvin in de 1 billion club

De eerste dance track die deze positie bereikte was de hit ‘Lean On’ van Major Lazer en daarna volgde ook Avicii met ‘Wake Me Up’. Nu is het de eer aan Calvin Harris om zijn nummer 1 miljard views te zien behalen op YouTube. De track in kwestie is ‘This Is What You Came For’, samen met Rihanna. Een hele prestatie en er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat er meer dan 1 miljard keer op een video van hem of haar is geklikt. Het is voor Calvin Harris zeker niet de eerste grote mijlpaal uit zijn carrière. In 2011 kreeg zijn hit ‘We Found Love’ met Riri een RIAA-cerficatie van een diamond single. Hiermee was hij de eerste dance artiesten die deze status wist te behalen met een nummer.

LEES OOK: Spotify’s populairste tracks en artiesten 2016

Zorg ervoor dat de video nog hoger in de lijst komt en kijk hem hieronder nogmaals, als je hem tenminste nog niet hartstikke beu bent...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws