Deniz Koyu ondergaat naamsverandering naar KO:YU

Ivo Mollemans | 5 december 2016
algemeen

Het opbouwen van een profiel is misschien wel het belangrijkste aspect van een artiest om door te kunnen breken in de wereld van creatieve vakgebieden. De manier waarop je jezelf gedraagt, hoe je de dingen doet die je doet en hoe je jouw merk naar anderen brengt zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat mensen je leren kennen. Het komt dan ook zelden voor dat artiesten hun artiestennaam veranderen. Toch vond Deniz Koyu dat dat wel nodig was.

Deniz Koyu is vanaf nu KO:YU

Hij is inmiddels zo’n zes jaar actief in de wereld van dance muziek en hij is wereldwijd bekend geworden door zijn vele house en progressive releases. Labels als Axtone, Refune Music en Spinnin’ Records hebben tracks van hem uitgebracht en veel andere dj’s en producers kijken tegen hem op. Er kan wel gezegd worden dat hij een sterke naam heeft opgebouwd in al die jaren, maar toch wil hij zijn naam veranderen naar ‘KO:YU’. Er is nog wel goed te zien dat het om dezelfde persoon gaat, maar toch is het altijd een risicovolle stap om zomaar je merk om te gooien.

LEES OOK: Dastic: 'Ik hoop super veel te gaan reizen en draaien'

De kans is groot dat hij hiermee een wat andere weg inslaat dan je tot nu toe van hem gewend bent. Hoe zijn sound de komende tijd gaat veranderen zullen we moeten afwachten, maar de onderstaande teaser die hij uploadde met betrekking tot deze verandering geeft wel het topje van de ijsberg weg. Of ook zijn naam bij oude tracks wordt aangepast is nog maar de vraag. Je weet vanaf nu wel dat wanneer je de naam ‘KO:YU’ op de line-up van een festival ziet staan het om Deniz Koyu gaat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws