Freaqshow anthem uitgelekt!

Wouter de Vink | 5 december 2016
algemeen

Zombies en griezels, opgelet: het Freaqshow anthem is namelijk al te beluisteren! Over nog iets minder dan een maand zal het uitverkochte Ziggo Dome opnieuw gevuld worden met de meest creepy feestgangers en de lekkerste hardstyle. Dan hebben we het natuurlijk over de enige echte Freaqshow. En om al helemaal knallend het nieuwe jaar in te gaan, mag het anthem natuurlijk niet ontbreken. En deze is hieronder al te vinden!

LEES OOK: Ran-D krijgt zijn eigen X-Qlusive

Organisatie Q-dance kondigde gisteren al aan dat zij het anthem vandaag dan eindelijk naar buiten zouden brengen. Wat blijkt? Deze staat al gewoon op YouTube. Duh! Hoewel er geen artiestennaam in de titel staat, lijkt het nummer enorm veel op de sound van Cyber - die ook al in de inmiddels ontcijferde line-up te vinden is. Bovendien deelde de maker van dit anthem de YouTube-link al eerder op zijn Facebook-pagina. You do the math...

Dit is het Freaqshow anthem!

Alles lijkt er dus op dat de hardstyle-dj uit Zwitserland het anthem heeft mogen verzorgen. En zeg nou zelf, deze is toch geniaal!? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om hier het nieuwe jaar mee in te luiden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws