Twitter blikt terug op 2016 met #ThisHappened

Mark Hofman | 7 december 2016
algemeen

Het einde van het jaar is steeds meer in zicht en dat betekent dat alles en iedereen weer terug gaat blikken. En als iedereen dat doet, dan kan Twitter natuurlijk niet achterblijven. Waar het medium in Nederland een beetje zijn kracht aan het verliezen is, wordt het wereldwijd nog genoeg gebruikt. Dus daarom reden genoeg om met elkaar terug te blikken op 2016 met #ThisHappened. 

Twitter blikt terug op 2016 

Twitter is een social platform en daarom blikt het niet alleen terug op het afgelopen jaar. Nee, dat doet het samen met haar gebruikers. In een blog post laat het medium weten dat er veel gebeurt is in het afgelopen jaar en dat iedereen hun gedachtes met elkaar zouden moeten delen. Daarom heeft het #ThisHappened in het leven geroepen en sluiten we op die manier het jaar met elkaar af. 

'2016. What a year! From news and entertainment to sports and politics, around the world or around the block; it all happened on Twitter. Tweets brought people together in laughter, shock, celebration, fear, mourning, and jubilation. Today, we’re reflecting back on the moments and memories that defined 2016.
We’ve launched #ThisHappened so people can share the biggest moments and memories of 2016.'

En daar hoort dan ook het volgende filmpje bij

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws