Jouw verkoelende Dynamice scoor je op deze party’s en festivals

José | 8 december 2016
algemeen

Elke partyganger kent de oververhitting wel die je gewoonlijk oploopt op een feest of festival. Geen probleem, dan pak je toch gewoon een cola of een biertje? True, maar het kan cooler. Of koeler.

Verkoeling met Dynamice

Check Dynamice bijvoorbeeld. Dit ijs geeft de nodige verkoeling, smaakt naar frisse kersen en nog mooier: geeft je een enorme energieboost. Met andere woorden: dit ijs is gemáákt met jou als partyganger in het achterhoofd. 

Dan moet je echter wel weten waar je ze tegenkomt. Geen probleem, want het ijs vindt zijn weg naar veel, heel veel feesten en festivals door geheel Europa. Check hieronder waar je Dynamice de komende tijd tegenkomt!

Dynamice Festival Calendar

 • 31 DEC '16
  The Countdown
  's-Gravenzande, NL

 • 18 FEB '17
  Immortal indoor

  Vlaardingen, NL

 • 16, 17 en 18 JUN '17
  We are Electric outdoor

  Eersel, NL

 • 30 JUN en 1 JUL '17
  WOO HAH!

  Tilburg, NL

Continu op de hoogte gehouden worden waar je Dynamice tegenkomt? Houd dan hun gloednieuwe website in de gaten. Daar tref je ook de Festival Calendar aan, waar Dynamice netjes bijhoudt welk feest of festival ze bezoeken. Met Dynamice is smakelijke verkoeling in ieder geval gegarandeerd. En je feest ook nog eens keihard door dankzij de boost die het ijs je geeft. Klinkt als een win-win wat ons betreft!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws