The Ark biedt luxueus cruiseschipfestival

Rick Francissen | 14 december 2016
algemeen

The Ark

Heb je inmiddels al ontzettend veel festivals bezocht en wil je eens wat vernieuwing of lijkt het je gewoon supervet om een keer op een cruiseschip te feesten, dan is het nieuwe vierdaagse cruiseschipfestival The Ark misschien wel jouw ideale festival komende zomer. The Ark vindt plaats op een van de grootste cruiseschepen ter wereld, namelijk The Freedom of The Seas.

The Ark

De grootse Freedom of The Seas verlaat op 31 augustus 2017 de haven van Barcelona om vervolgens via Ibiza en Marseille te varen en de bezoekers een werkelijk festivalgevoel te geven. Op het schip worden namelijk zes verschillende stages opgezet in de huidige bioscopen, theaters en Ice Skate Ring. Ook het bovendek wordt een sfeervol podium waar overdag met een zonnetje kan worden gefeest op de elektronische muziek die zal klinken over het dek.

De organisaties die deel zullen nemen aan de trip over de Middelandse Zee zijn niet de minste. Ministry of Sound, FACT, Kelly Palmer, Kitsch Club, Versuz, Deep House Amsterdam, BABOAM, elrow en Girls Love DJ's zijn namelijk de eerste namen die de organisatie bekend heeft gemaakt.

In totaal is er op The Ark plek voor 4000 bezoekers. Op het cruiseschip bezoek je niet alleen een van de zes stages om te feesten, maar je kunt jezelf er ook tegoed doen aan een wellnesscenter & spa of een van de sportfaciliteiten. Uiteraard zijn er ook veel restaurants aanwezig op het schip. Klinkt deze combinatie van feesten op een luxueuze boot als The Freedom of The Seas bij jou als muziek in de oren,? Kijk dan op The Ark-website voor meer informatie. De voorverkoop start zaterdag aanstaande om 9.00 uur. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws