Cedric Gervais draait tech-house set

Mark Hofman | 14 december 2016
algemeen

Aanstaande vrijdag is Cedric Gervais te gast bij The Lab LA om ons te voorzien van een heerlijke dj set. Om het helemaal speciaal te maken stapt de dj af van zijn eigen genre en stapte hij over op tech-house. 

Credric Gervais draait heerlijke tech-house set 

Cedric Gervais staat voornamelijk bekend om zijn Grammy winnende remix van Lana Del Rey's 'Summertime Sadness'. Daarnaast staat hij op verschillende feesten en festivals als headliner geboekt en weet hij elke performance om te toveren tot een hoogwaardig feest.

De dj en producer heeft een lekker jaar achter de rug. Zo lanceerde hij zijn eigen label, kwam hij met verschillende lekkere tracks en is hij druk bezig geweest met zijn Delecta Sessions Tour. Ook in 2017 zal Gervais volop aanwezig zijn met al twee bevestigde releases in de vorm van 'Touch The Sky' en 'Higher Love'. Daarnaast heeft hij ook nog de eer om de track 'Million Reasons' te remixen voor Lady Gaga. 

Aanstaande vrijdag gaat het dus los in The Lab LA, om daar beelden van te zien moet je deze website nauwlettend in de gaten houden vrijdag. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws