De top 10 tracks van Porter Robinson

Ivo Mollemans | 14 december 2016
algemeen

De jaarlijkse Hot 100 van Triple J komt er binnenkort weer aan en stemmen is nu mogelijk. Om je wat inspiratie te geven heeft de website een aantal artiesten gevraagd naar hun top 10 tracks van 2016. Onder andere Flume, Banks, Sampa The Great en Illy zijn gevraagd aan te geven wat zij de beste tracks van het afgelopen jaar vinden. Ook Porter Robinson werd gevraagd een lijstje samen te stellen en dat heeft hij dan ook gedaan.

De top 10 van Porter Robinson

Porter staat natuurlijk bekend om zijn dance, maar zoals veel artiesten uit de dance scene raakt ook hij vaak geïnspireerd door juist andere genres te luisteren en ontdekken. Tracks als 33 ‘GOD’ van Bon Iver en ‘Same Drugs’ van Chance The Rapper staan dan ook hoog op zijn lijstje. Daarnaast is de recent uitgekomen track van Daft Punk en The Weeknd ook aanwezig op zijn lijstje. Om het helemaal af te maken heeft hij verteld wat zijn favoriete mixtape van het afgelopen jaar was en ook daar wordt Chance The Rapper genoemd. Zijn ‘Coloring Book’ was volgens Porter een van de beste dingen die hij het afgelopen jaar gehoord heeft.

“Coloring Book was definitely my favorite record of the year and ‘Same Drugs’ was the standout for me. It’s my exact sensibility right now with chords and instrumentation, and the emotion hits me juuust right!”

LEES OOK: Steve Angello aangeklaagd door oppasmoeder

Check de andere keuzes van ondervraagde artiesten hier. Bekijk de top 10 van Porter Robinson hieronder:

1. Chance The Rapper – Same Drugs
2. Lido – Murder
3. Hundaes – Be There
4. Bon Iver – 33 ‘GOD’
5. Kero Kero Bonito – Big City
6. 3LAU – Is It Love {Ft. Yeah Boy}
7. M83 – Do It, Try It
8. Manila Killa – All That’s Left – The M Machine Remix {Ft. Joni Fatora}
9. Tourist – Run
10. The Weeknd – I Feel It Coming {Ft. Daft Punk}

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws