Amazon Prime Video vanaf nu ook in Nederland 

Mark Hofman | 15 december 2016
algemeen

Wanneer je net een druk feestje gehad hebt of wanneer je even geen zin hebt in muziek, dan snappen we dat het lekker kan zijn om even op de bank te hangen en een film of serie te kijken. Nu kan het zo zijn dat je Netflix, Videoland of HBO helemaal niks vindt of dat je favoriete films of series ontbreken. In dat geval hebben we goed nieuws, want vanaf nu kun je ook Amazon Prima Video gaan checken. Een streamingsdienst die hetzelfde heeft te bieden als al die andere diensten, maar dan net even anders. 

Amazon Prime Video vanaf nu ook in Nederland 

Voor wie Netflix, HBO en Videoland nog niet genoeg vindt, is er nu Amazon Prime Video. De streamingservice is in Amerika een rechtstreekse concurrent van Netflix en zal ook hier in Nederland succes komen halen. Dit weet het ten eerste al goed te doen met The Grand Show, de nieuwe auto-show van de mannen van Top Gear. 

Om te vieren dat Amazon's streamingservice in Nederland is, krijgen alle nieuwe gebruikers een week gratis Amazon Prime en hoeven ze vervolgens het komende half jaar maar €2,99 te betalen. Vervolgens gaat de prijs dan naar €5,99 per maand en dat is inmiddels al €4 goedkoper dan Netflix. Er zit alleen wel een maar aan het hele verhaal: betalen moet wel met een creditcard. Daarnaast moet je weten dat Amazon nog niet helemaal gelokaliseerd is. Zo hebben nog niet alle series en films Nederlandse ondertitels en is hij, bijvoorbeeld, nog niet beschikbaar voor de Chromecast. 

Amazon Prime Video is te bezoeken via deze website en te downloaden voor  Android of iOS

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws