Dimitri Vegas & Like Mike in Antwerpen: een avond met pepperspray en misstappen

Partyscene Redactie | 17 december 2016
algemeen

Dat het geven van een show zonder incidenten niet altijd even makkelijk is weet Paul van Dyk als geen ander en dit werd gisteren nogmaals onderstreept. De broers Dimitri Vegas & Like Mike deden gisteren het Sportpaleis Antwerpen aan, als eerste van vier grote shows. Hiervoor zijn 80.000 tickets verkocht en de animo voor de shows is er dus.

Pepperspray

Helaas bleek de avond voor enkele tientallen bezoekers minder geslaagd. Een dertigtal aanwezigen zijn volgens De Standaard het slachtoffer geworden van een pepperspray-aanval. Dit zou vermoedelijk een afleidingsmanouvre geweest zijn om hen te kunnen beroven. Of dit ook is gebeurd kan nog niet bevestigd worden. Ondanks het incident hoefde de show niet stilgelegd te worden. Twee vermoedelijke daders zijn aangehouden.

Like Mike maakt misstap

Helaas bleef het daar niet bij voor het duo. Want tijdens de show ging er iets mis. De dj’s wilden over een brug naar een ander podium lopen. Hierbij maakte Like Mike iets teveel haast, stapte mis en maakte een val.

‘In het midden van de show komt er een brug naar beneden naar een ander podium. Toen ze van dat podium teruggingen vertrok Dimi en Mike wilde hem met enige snelheid volgen. Hij misstapte zich tussen het ene podium en de loopbrug. Daarbij bezeerde hij zijn hand en zijn oogkas’, aldus Debby Wilmsen, medewerkster van de organisatie tegenover persbureau Belga.

Steve Angello

Na het incident besloot de dj het podium niet meer te betreden. ‘Je bent teleurgesteld. Je wil een mooie show neerzetten en dat gaat gepaard met stress en adrenaline. Dat dit dan gebeurt, zorgt voor frustratie’, reageert Wilmsen. Als vervanging kwam Steve Angello Dimitiri Vegas versterken die sowieso al klaarstond als verrassingsact. 

Partypics

'Bringing The Madness' - Dimitri Vegas & Like Mike 19-12-2016 Powered by
Bekijk meer party pictures

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws