DJ Jean reageert op commotie rondom optreden bij RTL Live

Thomas Keulemans | 19 december 2016
algemeen

Afgelopen vrijdag ontstond er nogal wat commotie rondom een kort optreden van DJ Jean bij het RTL4-programma RTL Live. De reacties op Jean's optreden bij presentator Winston Gerschtanowitz logen er niet om! Toegegeven: de korte mix- en scratchpartij die Jean hier weggaf was tenenkrommend, evenals het populair meedeinen van PvdA-leider Lodewijk Asscher, maar de kritiek was misschien niet helemaal terecht. Tenminste, Jean wil op zijn minst even reageren op alle ontstane commotie, in een poging een ander licht op de zaak te doen schijnen.

DJ Jean slaat terug

In een korte verklaring via zijn eigen social media-kanalen geef de inmiddels 48-jarige Jean tekst en uitleg over het voorval bij RTL Live. Zo geeft hij te kennen dat er andere zaken besproken zouden worden en dat er door tijdgebrek was besloten de mix- en sctrachlessen die hij aan Winston Gerschtanowitz zou geven niet meer door konden gaan. De verkeerde dingen stonden daardoor scherp, aldus Jean, die meteen van de gelegenheid gebruik maakt om alle haters even te laten zien dat hij wel degelijk wat kan achter de draaitafels. Bekijk de reactie van Jean hieronder.

Het optreden van Jean kwam hem zoals gezegd op nogal wat kritiek te staan. Veel haters kraakten hem af vanwege zijn ego en vaak gepeperde uitspraken. Tv-presentator Arjen Lubach ging ook al aan de haal met het optreden van Jean, door het moment bij RTL Live te delen op zijn eigen Facebook-pagina, met daarbij het commentaar: 'Ik heb er echt niks aan ge-edit!' Voor iedereen die het stukje tv-geschiedenis van afgelopen vrijdag misschien gemist heeft: hieronder kun je checken wat er gebeurde bij RTL Live.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws