Facebook Messenger lanceert videochat voor groepen 

Mark Hofman | 21 december 2016
algemeen

Sinds de komst van Whatsapp kunnen we bijna geen dag meer zonder onze grootste vrienden. Misschien praat je dagelijks persoonlijk met ze, maar het kan ook zo zijn dat je met al je vrienden in één grote groepschat zit. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar misschien is het nog wel veel toffer om elkaar dan ook te kunnen zien. Althans, dat moet Facebook gedacht hebben, want die lanceert nu videochat voor groepen in hun Messenger app

Facebook Messenger vanaf vandaag ook videochat voor groepen 

De nieuwe functie van Facebook Messenger is niet iets nieuws, we zagen videochat voor groepen al voorbij komen bij Skype, Slack en Houseparty. Toch blijft Facebook het grootste social media platform ter wereld en is de kans dat je al je vrienden bereikt veel groter. Vanaf vandaag komt Facebook met een nieuwe update van de app en is het mogelijk om met maximaal vijftig mensen te videobellen. Dit is niet alleen handig wanneer je even bij gaat praten, maar zo kan je ook makelijk gamen met elkaar of boek je een vakantie zonder dat je bij iemand thuis hoeft te zitten. 

Waar Facebook zich met de functie onderscheidt van zijn concurrenten zijn de live maskers. Net zoals bij Snapchat kun je nu een masker op je hoofd zetten en elkaar vierkant uitlachen. Een boeiend doel heeft het niet, maar het is wel lachen. 

De nieuwe functie van Facebook is nu beschikbaar voor iOS en Android. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws