Legowelt is hét online magazine voor producers

Ivo Mollemans | 21 december 2016
algemeen

Legowelt

Elke producer met passie voor muziek is altijd opzoek naar nieuwe tips, tricks, sounds en samples. Er zijn daarom tal van video’s en website met allerlei informatie te vinden over elke software en hardware aanwezig op de markt. Een van die websites is Legowelt. De website zit simpel in elkaar, maar vergis je niet: de site staat vol met productietechnieken, samples en blogs over van alles wat gerelateerd is aan het werk in de studio.

Legowelt

Naast de site zelf is er ook een gratis online magazine te vinden op de website en zojuist kwam daar de vierde editie van uit. Het cyberzine heet ‘OrDeR Of ThE ShAdOw Wolf’ en bij het zien ervan is je eerste reactie waarschijnlijk grote verbazing. Het ziet eruit als een heel oud computerprogramma met simpele lettertypes en plaatjes die gemaakt zijn uit allerlei streepjes. Toch zijn veel delen van het magazine het lezen waard en al helemaal als je geïnteresseerd bent in techno.

LEES OOK: 100% vinyl: de definitieve comeback van de plaat

Vierde uitgave ‘OrDeR Of ThE ShAdOw Wolf’

De vierde editie gaat onder andere over fashion tips voor de nachten die je doorhaalt bij een rave waar de hele tijd techno door de speakers knalt, het bestaan en gebruik van een aantal aparte planten waaronder een plant die beweegt wanneer het hele hoge tonen ontvangt en ook tips voor tourende dj’s en producers zijn aanwezig. Dit is nog lang niet alles uit het magazine, want in totaal telt het 29 verschillende onderwerpen. Enige nadeel is wel dat er geen paginanummers aanwezig zijn en de layout maakt het zoeken niet makkelijker. Je kan dus het beste zoeken naar de onderwerpen die je nodig hebt door middel van de ‘ctrl+F’ functie.

Check Legowelt hier en het magazine is via deze link te bereiken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws